Broodjeszaak Den Bosch

Heerlijke broodjes

Versspeciaalzaak Paul Heemskerk is een luxe broodjeszaak gevestigd in Den Bosch. Van maandag tot en met zaterdag kunt u bij onze broodjeszaak terecht voor de allerlekkerste belegde broodjes van Den Bosch. Komt u binnenkort gezellig bij ons langs om onze overheerlijke broodjes uit te proberen?

Simpele en luxe broodjes bij onze broodjeszaak in Den Bosch

Zullen we u een geheimpje verklappen? Elke dag weer komen er bij ons dagverse broodjes binnen vanuit de warme bakker. Dat is wat de broodjes hun overheerlijke smaak geeft. Vervolgens beleggen wij de broodjes met verse kazen, vleeswaren of zelfgemaakte salades. Zo zorgen wij ervoor dat de broodjes keer op keer vol van smaak zijn.

Voor ieder wat wils

In onze broodjeszaak in Den Bosch vindt u een enorm aanbod aan verschillende belegde broodjes. U kunt het zo simpel of luxe maken als u zelf wil. Kiest u voor een broodje met Katenspek, Spaanse serrano ham of kipfilet met pesto en zontomaatjes? Of toch voor iets heel anders? In wat voor broodje u ook zin heeft, u vindt het bij Verszaak Paul Heemskerk.

Plaats uw bestelling

Bestelt u vóór 10.30 uur? Dan ligt uw bestelling dezelfde dag nog voor u klaar. U plaatst uw bestelling via het online bestelformulier, door te bellen naar 073-6139980 of door even een mailtje te sturen. Ook bieden we mogelijkheden voor het bezorgen van de broodjes. Neem even contact op voor meer informatie hierover óf natuurlijk voor het stellen van al uw andere vragen.