Stompetoren kaas

Kaas met karakter

Stompetoren kaas wordt geproduceerd in, hoe kan het ook anders, het dorp Stompetoren in Noord-Holland. De kaas heeft een bijzondere smaak. Deze smaak komt door de unieke manier waarop de kaas wordt gerijpt. Deze speciale kaas koopt u bij Versspeciaalzaak Paul Heemskerk in Den Bosch. Komt u ook gezellig langs in onze versspeciaalzaak?

Kaas met karakter

Stompetoren kaas en meer heerlijke kaassoorten

Bij Versspeciaalzaak Paul Heemskerk houden we van kaas. Het liefst sluiten we elke maaltijd af met een kaasplank met steeds weer andere heerlijke kazen. Stompetoren kaas is bij ons een vaste favoriet. Naast deze kenmerkende Noord-Hollandse kaassoort, hebben we ook een tal van andere kazen in ons assortiment, variërend van zacht tot scherp. Bezoek onze Verszaak en probeer ze allemaal!

Kaas met karakter

Bezoek onze winkel voor een bijzonder stukje kaas

Komt u binnenkort naar Verszaak Paul Heemskerk voor het kopen van Stompetoren kaas? Wij staan klaar om u te helpen. Ook als u nog een vraag heeft over onze verschillende kazen of over welke wijn er het best bij past, helpen onze deskundige medewerkers u graag. Wilt u zeker zijn dat de Stompetoren kaas momenteel op voorraad is? Dan kunt u het beste even bellen naar 073-6139980. Ook als u een andere vraag heeft mag u natuurlijk gewoon even bellen.