Wijn Den Bosch

Bestel uw wijn

Wijnen

Bourgondisch genieten

Een smakelijk flesje wijn haalt u bij Verszaak Paul Heemskerk in Den Bosch. In de loop der jaren is wijn voor ons meer dan een hobby geworden: het is uitgegroeid tot een vast onderdeel in onze zaak. Het hele jaar door profiteert u bij ons van verschillende wijnaanbiedingen. Ook is er steeds weer een andere wijn van de maand, afgestemd op het seizoen. Als echte liefhebber van wijn moet u daarom echt eens in onze Verszaak in Den Bosch geweest zijn.

Verschillende soorten wijn proeven in Den Bosch

Bent u benieuwd naar de verschillende soorten wijnen die wij verkopen? Speciaal voor u stellen we graag een proef-wijnpakket samen. Dit pakket bestaat uit 6 verschillende wijnen uit dezelfde prijscategorie. En het mooiste: u hoeft maar voor 5 wijnen te betalen. Ideaal voor de echte wijnliefhebber die verschillende soorten wijn wil leren kennen. En heeft u al een favoriete wijn? Dan maakt u gebruik van het doos-voordeel. Ook hierbij geldt: 6 flessen halen en maar 5 betalen.

Bestel uw wijn online!

Naast de wijn collectie in onze winkel hebben wij ook een uitgebreide collectie wijnen online staan. Op Wijn-Express vindt u verschillende witte, rode, mousserende en zelfs biologische wijnen naar uw smaak. Wanneer u voor meer dan €50,- bestelt bezorgen wij uw wijn zelfs gratis! Bekijk onze wijn webshop eens voor onze wijnen en wijnpakketten.

Hapjes bij de wijn

Naast een lekker flesje wijn, bent u bij Verszaak Paul Heemskerk in Den Bosch ook aan het juiste adres voor allerlei heerlijke hapjes. Houdt u bijvoorbeeld van een kaasplankje, noten, bijzondere vleeswaren of bonbons bij de wijn? U koopt het heel makkelijk bij uw fles wijn in onze Verszaak in Den Bosch. Zien we u binnenkort in onze winkel? Voor meer informatie over onze wijnen, ons assortiment of voor al uw andere vragen kunt u ons altijd even bellen via 073-6139980. Wij helpen u graag!