Als lid van de Brabantse Wijnsocieteit is wijn meer dan een hobby geworden: Wijn is uitgegroeid naar een vast onderdeel in onze zaak met vele aanbiedingen én een wijn van de maand afgestemd op het seizoen.
Daarnaast hanteren we onze doos-voordeel aanbieding die geldt voor alle wijnen: 6 flessen halen, 5 betalen.

Voor klanten die niet bekend zijn met onze wijnen stellen we een proef-wijnpakket samen waarin we 6 verschillende wijnen in dezelfde prijscategorie doen. Om dit te proberen betaald U er maar 5.

Wilt U nadere informatie over een bepaalde wijn, houdbaarheid, smaak of een persoonlijke aanbieding ( tenminste als U 10 dozen a 6 flessen wilt afnemen,  stuur ons dan een e-mail ( info@paulheemskerk.nl) met de naam van die wijn en Uw wensen.

Ik weet zeker dat we U een aantrekkelijke aanbieding kunnen voorstellen en bezorgen binnen onze regio.

McPherson Wines

McPherson Wines is opgericht in 1968 door Andrew en zijn vader Jock McPherson , die jarenlang ervaring meebracht in de Australische wijnbouw. Zij focusten zich op de populaire druivensoorten Chardonnay, Sauvignon blanc voor wit en Merlot en Shiraz voor rood. In 2000 werd een moderne wijnkelder gebouwd in Victoria en oogsten mede daardoor volop nationale en internationale waardering voor hun fruitige , gebalanceerde en moderne Australische wijnen die zeker onder de kenners uitstekende reputatie genieten.

De McPherson Family wijnen zijn vernoemd naar de verschillende familieleden , waarbij de wijn een weerspiegeling is van het betreffende familielid.

McPherson Sauvignon Blanc : Pickles   herkomstgebied: Victoria, druiven worden gedurende de koelere nacht geperst en vergist voor 7 dagen op lage temperatuur . Alcohol: 11,5% en heeft een tropische neus, van passievrucht , ananas en groene kruiden. In de smaak sappig en knisperend fris. All-rounder en past bij vele gerechten, en alles wat uit de zee komt, salades en geitenkaas.  Deze wijn is vernoemd naar Andrew vrouw Nicole die op jonge leeftijd al de bijnaam Pickles  kreeg. Zij is een geweldig kok die graag in haar kruidentuintje werkt, en die ook weer terug te vinden zijn in deze Sauvignon.

McPherson Chardonnay :  Catriona  herkomstgebied : Central Victoria. Korte rijping met schilletjes en pitten en een gedeelte rijpt enkele maanden in Frans eikenhouten vaten. Alcohol : 13,5%  wijn/spijs: past bij veel gerechten: perfect bij gegrilde vis , vette vis zoals zalm of pasta met roomsauzen. Deze wijn is vernoemd naar de jongste dochter Catriona die advocaat werd, en niet ging werken voor het wijnhuis, en in de weekenden geniet van haar gezin en van haar favoriete chardonnay met zijn goudgele kleurmet tropische aroma’s van perzik en meloen. Vol, rijk en romig van smaak met een frisse afdronk.

McPherson Shiraz : Andrew   8 maanden rijping op Frans eikenhouten vaten . Alcohol : 14,5%  Deze oerdruif afkomstig uit de wijngaarden in Central Victoria en Murray Darling , is een vriendelijke en kruidige Shiraz met pruimen, peper en mint in de neus. Zacht en zwoel van smaak met een kruidige afdronk . Andrew’s favoriet past goed bij gegrilde steak, lamsrack, pittige kazen, chorizo of stevige pastagerechten.

McPherson Merlot : The Angus . 6 maanden rijping op Frans eikenhouten vaten . Alcohol : 14,5% . Wijn is vernoemd naar Angus, de zoon van Andrew die vriendelijk en gemakkelijk is in omgang. Deze merlot is een  perfecte weerspiegeling van zijn karakter , warm en genereus, milde tannines met aroma’s van bramen en pruimen en pure chocolade.  en past prima bij rood vlees, lam, curry’s en zachte kazen.

Doos van 12  , gesorteerd ( 4 soorten x 3 flessen) ( foto’s van de 4 soorten)  voor € 85,00  en gratis thuisbezorgd.

Sluit Menu
×

Winkelmand