Zakelijke lunch

Heerlijk broodjes

De lekkerste producten voor een zakelijke lunch bestelt u eenvoudig bij Versspeciaalzaak Paul Heemskerk. Wij werken met authentieke producten die gezond én lekker zijn. U vindt bij ons een groot assortiment aan belegde broodjes, banket, kazen, noten en diverse tapas. Of u nu producten voor de dagelijkse lunch zoekt of graag wil uitpakken voor een speciale gelegenheid: wij helpen u graag verder.

Bestel eenvoudig uw zakelijke lunch

U vindt bij ons een groot assortiment producten voor de zakelijke lunch. U bekijkt en bestelt eenvoudig onze producten online. Onze broodjes worden elke dag geleverd door de bakker en zijn hierdoor heerlijk vers. Wij beleggen deze met onze heerlijke producten zodat u kunt genieten van een smakelijke lunch. Maak onze lunches zo luxe als u zelf wilt. Maar ook als u dagelijks eenvoudig wilt genieten van de lekkerste belegde broodjes, kunt u bij ons terecht.

Uw zakelijke lunch laten bezorgen of ophalen in onze winkel

Wanneer u ervoor kiest om uw lunch te bestellen bij Verszaak Paul Heemskerk kunt u deze bij u op kantoor laten bezorgen. Natuurlijk kunt u deze lunch ook bij ons in de winkel afhalen. Heeft u vragen of wilt u een bestelling plaatsen? Bel dan naar 073-6139980.