Onze vleeswaren worden alleen vers van het mes verkocht, dik of dun gesneden helemaal naar Uw wens en zijn afkomstig van 4 kwaliteits-leveranciers uit Nederland en België.
Antwerps vleesbrood, boerengehakt
Zeeuws uiengehakt
Paprika gehakt, met pepertjes, champignons en paprika-stukjes
Pain de Stassbourg, type kalfsgehakt
Zwam blikboterhamworst
Gekookte gelderse worst
Kip grilworst van poelier Dekkers uit Vught die we zelf grillen.
Hure, varkenstongetjes in gelei
Vérsgegrilde fricandeau, naar eigen recept
Slagersachterham, de achterham waar de slager jaloers op is
Ambachtelijke boerenbeenham
Lady Coppata : Coppa di Parma omhuld met Italiaanse panchetta
Prosciutto di Parma : Slega, de beste parma-ham , natuurlijk mét garantie-kroontje.
Prosciutto Roma,type parma-ham alleen goedkoper
Jambon Serrano Alcaraz spaanse gedroogde ham van minstens 1 jaar
Jambon d’Ardenne, gerookte ardennerham van het huis Remy
Coburg ham, licht gerookt en licht gezouten rauwe ham
Kempische Boerenham, gerookte rauwe ham uit ons eigen brabant
Katenspek, spek dat gekookt én gerookt is.
Ontbijtspek, licht gerookt lekker om uit te bakken
Leverkaas
Hausmacher, grove leverworst
Varkenslever ongelardeerd
Runderlever met spekjes
Ardenner snijworst
Boerenmetworst hard
Olé wijncervelaat
Pepercervelaat, fijne cervelaat met een pepermantel
Magere cervelaat
Salami witvel, lekkere cervelaat met knofllook
Salami milano, grove italiaanse originele salami
Salami spianata romana, platte ovaalvormige salami met een pepertje
Salami Felino, smalle zachte salami
Salami Sopressa d’Aglio, grote grovere salami met veel knoflook.
Salami Borsotto, grove boerensalami
Chorizo especial Boadas, originele chorizo uit Spanje, lekker pikant
Chorizo Morcon Bellota, chorizo gemaakt van de zwarte iberico-varkens!!
Osseworst, échte Amsterdamse van de Canter Vleeswaren
Pekelvlees, ook van de Canter vleeswaren uit Amsterdam, goed spul!! voor uw broodje half-om
Rosbief, versgegrild in onze winkeloven, naar eigen recept, mooi rose-rood
Rookvlees gewoon gezouten, van de bovenbil
Runder-pastrami, zéér mager gerookt en gekookt rundvlees met kruiden
Beenhouders-filet, mooiste stuk van het rund, zoetgerookt en ideaal als carpaccio te gebruiken
Filet Parma, filet americain bereidt met uitjes, peterselie en kruidenmix
Rundersalami, rundercervelaat met een vleug knoflook,ook weer van de Canter uit Amsterdam
Kipfilet en nix anders toegevoegd, dus 100% kipfilet !!
Kip in aspik, kipfilet ingelegd in een groente-aspik met paprika
Kalkoenfilet gegrild.
Boerenzult, van dé brabantse zultmaker: Van Onzenoort uit Tilburg
Balkenbrij, als je lekkere zult kunt maken heb je ook zeer lekkere balkenbrij dus ook van Onzenoort Tilburg.